Pelbagai Biskut Raya Sedia Untuk Ditempah

August 25, 2008 at 2:53 pm Leave a comment

Salam semua,

Raya tahun 2008 agak sibuk dengan pelbagai projek untuk tambah pendapatan keluarga. Banyak juga pertanyaan dari teman-teman sepejabat dan sekolej yang tanya, tahun ni tak jual kuih raya ke?

Alamak…. baru teringat nak ambil sampel kuih kat kampung.

Ni biskut ‘almond coffee’
RM16/50pcs

Biskut tart nenas
RM18/50pcs

Biskut ‘brown chip’
RM16/50pcs

Cashewnut chip

RM16/50pcs

Yang ni ialah ‘sponge orange muffin’ khas untuk open house atau gathering.

RM1.10/pc (min. order 50pcs)

Biskut Arab ni favourite anak aku. Memang kuih tradisi gak la ni.
RM18/50pcs
Yang ni semua orang kenal. ‘Almond London’
Rm18/50pcs
Tahun ada kelainan sikit sebab dah boleh buat iklan online. So, kepada rakan-rakan yang suddi surf website ni, sudi-sudi la tengok mana yang berkenan dihati. Biskut lain pun ada.
emel : azmig@live.com
p/s : Kos poslaju ialah RM10 – RM30 bergantung kepada kuantiti dan lokasi.
.

Entry filed under: biskut, kuih raya, recipe, Resepi, soybeans, tapai ubi, tempe. Tags: .

Update Terbaru Sofaz Enterprise Tempahan Di Tutup

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


August 2008
M T W T F S S
« Jul   Sep »
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Dapatkan meklumat terbaru entri kami di http://tempevstapaiubi.blogspot.com

Blog Stats

  • 26,368 hits

Like US at FB


%d bloggers like this: