Tempahan Di Tutup

September 16, 2008 at 12:37 pm Leave a comment

Salam semua,

Dengan ini dimaklumkan bahawa tempahan untuk semua jenis biskut dan kerepek untuk raya tahun ni telah DITUTUP dengan rasminya (kilang dah tak mampu buat lagi dahh…).

Alhamdulillah, tempahan untuk tahun ni sangatlah memberangsangkan. Nak hantar pulak la lepas nih… apapun, puashati sebab jualan melebihi dari yang dijangka. Terima kasih kepada yang sudi menempah dari kami terutama yang selalu order tu ya…

Memang ramai yang tanya kenapa harga mahal ???? jawapannya senang je. Kami tak guna majerin la..kami guna butter/mentega. Sebab tu rasanya tak berubah dan mustahil customer tahun lepas order lagi kann…

Takpe la… tahun depan boleh order lagi… sabo je la…

p/s : tempahan untuk tempe dan tapai hanya untuk majlis ‘open house’ atau kenduri saja diterima. itupun lepas raya ke 5 je tau…

…bob, kerepek ko tu siap lepas raya tau… 2-3 hari sebelum kenduri la…

terima kasih daun keladi…
.

Entry filed under: biskut, fermented, kacang soya, kuih raya, Resepi, tapai, tapai ubi, tape, tempe, tempeh. Tags: .

Pelbagai Biskut Raya Sedia Untuk Ditempah Selamat Hari Raya

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


September 2008
M T W T F S S
« Aug   Oct »
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Dapatkan meklumat terbaru entri kami di http://tempevstapaiubi.blogspot.com

Blog Stats

  • 26,342 hits

Like US at FB


%d bloggers like this: