Makluman – Harga Semasa

December 18, 2008 at 12:13 pm 1 comment

Salam,

Kebelakangan ini ramai yang call nak tanya/tempah beberapa produk keluaran Sofaz Freshmart. Terima kasih kerana berminat dan sudi jengok blog kami.

Untuk penjelasan, kami terangkan serba sedikit harga bagi produk keluaran kami supaya tiada yang keliru lagi. Berkuatkuasa 1 Januari 2009.

Tapai Ubi

  • Harga Pasaran : RM2.50
  • Harga Runcit : RM1.90 (melebihi 60 unit)
  • Harga Borong : RM1.65 (melebihi 200 unit) *
  • Saiz : Bekas plastik saiz 16oz

Tapai Pulut

  • Harga Pasaran : RM1.20
  • Harga Runcit : RM0.90 (melebihi 50 unit)
  • Harga Borong : RM0.60 (melebihi 250 unit) *
  • Saiz : Bekas plastik 10oz

Tempe Segar

  • Harga Pasaran : RM1.00 – RM1.20
  • Harga Runcit : RM0.70 (melebihi 50 unit)
  • Harga Borong : RM0.55 (melebihi 200 unit) *
  • Saiz : Plastik 4″ x 6″

Semua tempahan bagi produk kat atas tu mesti dibuat sekurang-kurangnya 7 hari sebelum tarikh nak ambil. Maksudnya, kalau tempah hari Isnin, hari Ahad baru boleh ambil/guna.

Kami buat ikut tempahan je. Maklum la, produk makanan jenis ni cepat rosak. Lagipun kami tak buat kalau tiada tempahan. Ala…kilang kecik je.

p/s : Kalau musykil apa-apa, call je atau email

* Harga untuk pemborong sahaja

Berita terbaru di http://tempevstapaiubi.blogspot.com

Email : azmig@live.com

H/P : 6019-3162407

Entry filed under: Berita, Pengumuman. Tags: , , , , , , .

Stir-fried Mushroom Salad Harga Minyak Vs Harga Barang

1 Comment Add your own

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


December 2008
M T W T F S S
« Nov   Jan »
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Dapatkan meklumat terbaru entri kami di http://tempevstapaiubi.blogspot.com

Blog Stats

  • 26,368 hits

Like US at FB


%d bloggers like this: